تور لحظه آخری، تور لحظه آخری استانبول، تور ارزان، تور تایلند، تور کیش، تور دبی

تور های لحظه آخری | تور لحظه آخری گرجستان،تور لحظه آخری استانبول، تور دبی، تور لحظه آخری کیش، تور اروپا، تور های ارزان قیمت

تور لحظه آخری، تور لحظه آخری استانبول، تور ارزان، تور تایلند، تور کیش، تور دبی

تور های لحظه آخری | تور لحظه آخری گرجستان،تور لحظه آخری استانبول، تور دبی، تور لحظه آخری کیش، تور اروپا، تور های ارزان قیمت

پست ویژه تور 5 روزه گیلان - اردبیل: آستارا، اردبیل، سرعین، ، تالش، رشت

پست ویژه تور شمال (گیلان - اردبیل) 5 روزه

طبقه بندی موضوعی
تور ارزان استانبول یشنهادات شگفت انگیزی برایتان داریم تور استانبول تور استانبول دانلود آهنگ دانلود آهنگ جدید متن آهنگ بزرگترین آرشیو متن آهنگ های فارسی دانلود آهنگ جدید دانلود آهنگ تبلیغ متنی جهت اطلاع از تعرفه ها کلیک کنید

Code center

دریافت تور در تلگرام

ویزای شینگن

حتما تا به حال نام ویزای شینگن به گوشتان خورده است، درباره ی این نوع ویزا چقدر می دانید؟ چه کسانی باید این ویزا را داشته باشند؟

در این مطلب قصد داریم ویزای شینگن را به شما عزیزان معرفی کنیم تا بدانید ماجرای این ویزا چیست و برای سفر به چه کشورهایی باید آن را در اختیار داشته باشید. افراد زیادی کارهای سفر و مهاجرت خود را به وکیلان می سپارند تا در مدت کوتاه تر و با دردسر کمتری اسباب سفرشان مهیا شود، ما با این کار مخالف نیستیم بلکه می گوییم که بعضی ها حتما نیاز به استخدام وکیل دارند اما شاید اگر با انواع ویزا و مراحل اخذ آن ها آشنا باشید مجبور به صرف هزینه های گزاف به آژانس های مسافرتی و وکیلان مهاجرتی نشوید.

ویزای شینگن برای سفر به بسیاری از کشورهای اروپایی لازم است و اگر قصد ورود به کشورهای طرف قرارداد شینگن را دارید باید حتما ویزای شینگن داشته باشید. اگر سوالات زیادی در رابطه با این نوع ویزا، مدارک لازم برای اخذ آن، کشورهای طرف قرارداد و... دارید.


معرفی ویزای شینگن 

شینگن معاهده ای است که طبق آن ساکنان ۲۶ کشور می توانند بدون ویزا به یکدیگر سفر کنند که ایران جزء این ۲۶ کشور نیست بنابراین ایرانیان عزیزی که قصد سفر به این کشورها را دارند باید ویزای شینگن تهیه نمایند. اما کشور های عضو شینگن چه کشورهای اروپایی هستند؟

شما برای سفر و ورود به همه ی کشورهای اروپایی نیاز به ویزای شینگن ندارید و تنها برای ورود به کشورهایی که در ادامه بیان می کنیم باید درخواست اخذ شینگن نمایید.

پس در ابتدا به معرفی کشورهای عضو شینگن می پردازیم:

کشورهای عضو شینگن

  • اتریش
  • بلژیک
  • جمهوری چک
  • دانمارک ( به جز گرینلند و جزایر فارو)
  • استونی
  • فنلاند
  • فرانسه (به جز سرزمین های تحت سلطه ی این کشور که خارج از خاک کشورش هستند)
  • آلمان
  • یونان
  • مجارستان
  • ایسلند
  • سوئیس
  • ایتالیا
  • لتونی
  • لیختن اشتاین
  • لوکزامبورک
  • مالت
  • نروژ (بجز سوالبارد)
  • هلند (به جز آروبا، کوراسائو، سینت مارتن، جزایر کارائیب هلند)
  • لهستان
  • پرتغال
  • اسلواکی
  • اسلوونی
  • اسپانیا (همراه بخش‌های سئوتا و ملیلیه)
  • سوئد
آلمان
طبیعت سوئد

آشنایی با ویزای شینگن

شینگن قراردادی است که بین کشورهایی که نام بردیم بسته شده تا رفت و آمد میان آن ها آسان تر شود اما این موضوع کار را برای مسافرینی که از کشورهای غیر شینگن قصد ورود به این حوزه را دارند کمی دشوار کرده زیرا سخت گیری های زیادی برای اهدای این ویزا و ورود به شینگن انجام می شود. اما اگر فردی یکبار بتواند ویزای شینگن یک کشوری را بگیرد کار او برای دفعات بعد و ورود به کشورهای دیگر این حوزه بسیار آسان تر می شود.

شینگن ۴ نوع دارد که بنابر نوع سفر فرد به او داده می شود، این چهار نوع عبارت اند از:

A ویزای ترانزیت

B ویزای عبور

C ویزای توریستی

D ویزای تاجران و بازرگانان

ایرانیان بیشتر برای ویزای نوع C اقدام می کنند. برای اخذ ویزای شینگن باید از سفارتخانه وقت بگیرید که این کار به صورت حضوری یا فرستادن ایمیل به سفارتخانه ممکن است. در نظر داشته باشید که امکان دارد حدود ۲ ماه گرفتن ویزای شما طول بکشد بنابراین باید زودتر از تاریخ سفرتان اقدام نمایید. تنها در مواقعی که مورد اورژانسی مثل مشکل پزشکی داشته باشید، شاید وقت سریع تری به شما داده شود. پس از تعیین وقت باید به سفارتخانه مراجعه کرده و مدارکتان را ارائه دهید تا در صورت نبود مشکل به شما ویزا داده شود.

لازم به ذکر است که اگر ویزای شینگن را بگیرید و از همان کشور وارد محدوده ی شینگن شوید، می توانید به همه ی کشورهای عضو وارد شوید، برای مثال اگر از سفارتخانه آلمان شینگن گرفتید باید از آلمان هم وارد محدوده ی شینگن شوید اما پس از آن می توانید به دیگر کشورهای عضو شینگن سفر کنید، زیرا کنترل مرزی در بین کشورهای عضو شینگن وجود ندارد.

اولین قدم برای گرفتن شینگن پر کردن فرم درخواست شینگن است که با کلیک روی لینک زیر می توانید این فرم را تهیه نمایید:

فرم درخواست ویزای شینگن

ویزای شینگن

مراحل اخذ ویزای شینگن

به طور کلی برای گرفتن ویزای هر کشوری اولین قدم دریافت فرم درخواست ویزا، پرکردن و تحویل آن به سفارتخانه می باشد. که این فرم های را می توانید از طریق وبسایت سفارتخانه کشور مقصدتان تهیه نمایید. البته برای تحویل درخواستتان به سفارتخانه باید از قبل وقت بگیرید در غیر این صورت به شما اجازه ی ملاقات داده نمی شود.

در این قسمت همه ی مراحلی که باید برای اخذ ویزای شینگن بگذرانید و نکاتی که باید بدانید را با هم مرور می کنیم:

نکات اولیه اخذ ویزا | دستورالعمل های امنیتی

- برای کودکان زیر ۱۲ سال همه ی مدارک باید توسط والدین یا قیم قانونی ارائه شود.

- توجه داشته باشید که تعیین وقت سفارت رایگان است و هیچ آژانسی نباید برای این کار هزینه ای دریافت نماید.

- ورود تبلت، تلفن همراه و رایانه ی شخصی به اداره های کنسولی ممنوع است.

- سفارت سوئد می تواند ویزا را کوتاه مدت (۹۰ روزه یا در بازه ی زمانی ۱۸۰ روزه) صادر نماید. این در صورتی است که مقصد اصلی یا تنها مقصد مسافر کشور سوئد باشد.

- اگر فردی ویزای شینگن را طبق دستورهای اصلی این ویزا نگرفته باشد، سایر کشورهای عضو پیمان شینگن می توانند از ورود یا عبور مسافر به کشورشان جلوگیری نمایند.

- برای همه ی افراد متقاضی ویزا به جز کودکان زیر ۱۲ سال اثر انگشت اجباری است.

- اگر مدارک را کافی و جامع ارائه ندهید درخواست شما برای ویزا رد خواهد شد.

- رد یا قبول درخواست شینگن با مطالعه ی دقیق مدارک و اوضاع و شرایط فرد متقاضی انجام می شود و در صورت رد شدن اگر متقاضی به این حکم اعتراض داشته باشد می تواند به دادگاه اداری استان لاتزیو شکایت نماید.

ویزا شینگن

مدارک لازم برای اخذ روادید

* چه از وبسایت فرم درخواست روادید را تهیه کرده باشید و چه از وزارتخانه، باید آن را به صورت ورق (پرینت شده) و تکمیل شده به سفارتخانه تحویل دهید و مدارکی که به صورت الکترونیکی به وزارتخانه ارسال می شوند مورد بررسی قرار نمی گیرند. سفارتخانه خواهشمند است که از ضمیمه کردن مدارک بپرهیزید و در همان زمان تعیین شده همه ی مدارکتان را ارائه دهید. درخواست روادید و مراحل آن ممکن است درباره ی کشورهای مختلف متفاوت باشد و قوانین سفارتخانه ها تفاوت های کوچکی باهم داشته باشند، ما در اینجا مراحل اخذ روادید سوئد را با هم بررسی و مرور می کنیم.

*توجه داشته باشید که ایمیل هایی که در آن ها مدارک ضمیمه شده اند بدون بررسی پاک خواهند شد و همه چیز باید حضوری باشد.

۱- فرم رایگان درخواست روادید

۲- دو قطعه عکس پرسنلی ۳ در ۴

۳- گذرنامه با دو برگ سفید و ۳ ماه اعتبار از زمان ترک حوزه ی شینگن.

۴- دعوتنامه ی تکمیل شده: در صورتی که مسافر توسط یک شهروند سوئدی دعوت شود باید فرم دعوتنامه ی او به همراه یکی از این مدارک ارائه شود:

-  گذرنامه یا شناسنامه معتبر شهروند سوئدی

- اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی (برای شهروندان خارجی مقیم سوئد)

۵- اصل و کپی شناسنامه ی متقاضی به همراه ترجمه ی آن به زبان انگلیسی یا سوئدی

۶- اصل و کپی مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان سوئدیی یا انگلیسی

* توجه داشته باشید که دو مورد بالا نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه ندارند.

۷- ضمانت مالی: وجود یکی از موارد زیر ضروری است:

* پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک

* کارت اعتباری بین المللی شخصی به همراه پرینت آن حساب، کارت هایی مثل (Visa, Mastercard، American Express)

* ضمانت نامه بانکی از طرف فرد دعوت کننده از یکی بانک ها یا شرکت های بیمه ای سوئدی

۸- اگر متقاضی سند ملکی نیز داشته باشد و آن را ارائه دهد، می تواند در روند ویزا تاثیر گذار باشد.

۹- اصل و کپی بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شینگن پوشش دهد.

۱۰- اصل و کپی بلیت مسافرتی یا ارائه ی رزرو آن.

۱۱- اصل و تصویر رزرو هتل (در صورت وجود).

۱۲- کپی صفحه اول روادید گذشته (اگر شامل متقاضی شود).

مدارک مربوط به شاغلین:

۱- مدیران و اعضای هیئت مدیره: 

آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالیِ انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

۲- شاغلین به کارهای آزاد:

پروانه ی کسب یا کارت بازرگانی معتبر.

۳- کارمندان دولتی و شاغلین وابسته به سازمان های دولتی:

لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی. 

فرم ویزا

درخواست وقت سفارت

متقاضیان می توانند برای اخذ وقت از سفارتخانه به صورت حضوری به سفارتخانه ی مورد نظر مراجعه نموده و یا به وبسایت مجموعه مراجعه کنند.

* توجه داشته باشید که مسئولین می توانند در صورت نیاز به بررسی بیشتر از متقاضی مدارک دیگری نیز درخواست نمایند.

سفارتخانه آلمان در تهران

هزینه

هزینه ی روادید به صورت نقدی و با وجه یورو (در ایران با یورو یا معادل یورو) دریافت می شود. 

بزرگسالان: ۶۰ یورو (حدود ۲۵۶ هزار تومان)

اشخاص ۶ تا ۱۲ سال : ۳۵ یورو (حدود ۱۵۰ هزار تومان)

کودکان زیر ۶ سال: رایگان

*توجه داشته باشید که بهترین و کم هزینه ترین راه برای اخذ ویزای شینگن این است که فرد مسافر خود، شخصا برای این ویزا اقدام کند.

*توجه کنید که مسافر می تواند نهایتا ۹۰ روز در محدوده ی شینگن بماند و پس از آن باید به سرعت از محدوده خارج شود.

*پیشنهاد می کنیم حداقل ۱۵ روز برای اخذ شینگن در نظر داشته باشید.